Det galt for min far og han begynde at drikke

Tilbage

Jeg er en pige på 18 år.
Mine forælder har drukket hele mit liv, og har det meste af tiden været overladt til mig selv.
Jeg fulgte ikke særlig meget med i skolen og en dag ramlet det hele for mig og jeg gik til en lærer og de fik ordnet at jeg fik en aflastnings-familie som jeg kom i hver 3. weekenden og vær onsdag.
Men jeg kom ind i en periode hvor jeg slet ikke kunne med min mor og valgte derfor at flytte helt hjem til min aflastning.
Der boet jeg så i et år.
I den tid fik min mor indset at hun virkelig var ved at miste mig og holdte helt op med at drikke.
Men jeg var stadig ikke klar til at komme hjem og flyttet derfor hjem til min far, som ikke havde drukket i lang tid, og altid kun har gjort det når jeg ikke har været hos ham.
Min mor fandt da sammen med en mand som også havde været alkoholiker og de holder hinanden i ørerne og har været ædru 5 år nu :)

Min far var flyttet til fyn og jeg var nødt til at starte i en ny skole. En dag gik det galt for min far og han begynde at drikke.
Jeg har ikke andet famillie her over udover ham, så jeg stod ret alene med det.
Men jeg havde et godt forhold til min lære og gik til hende med det samme, og hun har hjælp mig rigtig meget.
Efter det har min far haft tilbage fald ca. hver halve år, og min lærer har fået lavet en aftale med min mor og kommunnen om at når han falder i kan jeg bo ved hende og det har jeg virkelig nydt. Lige nu er min far faldt i, og jeg bor hjemme ved hende.
Har ikke været så ked af det denne her gang som jeg har været før for jeg har indset at jeg skal passe på mig selv og så må andrer profesionelle tage sig af min far.
Og jeg ved jeg er i \"sikkerhed\" her.

Håber i kan bruge min historie til noget.
Selv om det virker skræmmene at skulle fortælle andre om at der er problemer der hjemme så kan det hjælpe en rigtig meget!
Så vær ikke bange for at sige noget.

Skriv din livsfortælling

Du kan også få din egen livsfortælling med på Hope. Læs mere om, hvad du skal gøre for at komme med.

Læs mere

Tilbage