Ginna's livsfortælling

Tilbage

Min mor og far er skilt det gjorde de da jeg var måneder gammel siden da boede jeg og min søster sammen med mor da jeg var tre et havlt år kom vi hjem til min far hveranden weekend.

I 2005 da det var sommerferie, var mig, min kusine, fætter, min storesøster og min moster og onkel og min anden onkel og selvføgelig min mor og papfar og min bedstemor og bedstefar.

Efter nogle dage ringede vores rigtige far på min søsters mobil. Hun tog den (min far arbejdede med lastbiler dengang) hun kunne så ikke helt høre hvad han sagde, men vi fandt ud af at han spurte om han skulle komme og hente os.
Line sagde så ja men hun hørte ikke spøgsmålet ordenligt.

Efter lidt tid kom han kørende i sin bil mig min søster og kusinde og fætter spillede tegn og gæt, han kom ind og sagde at vi skulle gå ud i hans bil.
Han sagde ikke hvorfor, men jeg ved at de skulle snakke voksensnak.
Efter lidt tid kom politiet, mor havde ringet til en i familien der ikke var der han arbejder som en politimand han er faktisk politimand.
Han kaldte til nogle andre politifolk som havde tid, de kom så, min onkel sagde til min kusinde og fætter at de skulle gå en tur på stranden.

Jeg ville åbne bildøren og løbe ind i sommerhuset igen men turde ikke selvom min moster stod der istedet for at gå på stranden hun ville joh hjælpe min mor.

Efter lang tid kom vi ud af bilen også kørte vores rigtige far hjem.

Skriv din livsfortælling

Du kan også få din egen livsfortælling med på Hope. Læs mere om, hvad du skal gøre for at komme med.

Læs mere

Tilbage