Maiken's livsfortælling

Tilbage

Når jeg kikker rundt på folk, prøver jeg ofte at sætte dem ind i en kasse jeg synes de høre ind i .
Jeg er blevet en ung kvinde nu , hele 26
Engang troede jeg ikke jeg ville nå de 18 .

Livet har altid været svært boede sammen med min mor og far og min storebror, min lillesøster er 5 år yngre end mig så jeg har haft (glæden) af at få et par år mere i helvede end hende !
Min far har drukket så længe jeg kan huske, har ikke ret tit set ham ædru, og i sine fulde tider som var hver dag , blev han ondskabsfuld, min bror har en anden far og det gjorde at min far var efter ham altid.
Min mor har i perioder drukket men ikke sådan rigtig seriøst mest på de dage hvor hun trængte til selvskab og kunne glemme den hårde dagligdag, hvor far han drak alle pengene op, vi måtte gå i seng uden mad, rystende af skræk for hvad kunne han finde på næst??

Min lillesøster kom til verdenen den 13/4-88 og der blev tingene anderledes i 1 år og de var lykkelige, men men alt godt i mit liv har en ende, mi n far drikker nu endnu mere end før, slår løs på alt og alle vi må flygte til jylland bor hos min storesøster, vi har samme far fordi han har være min mor utro med min mors veninde!
Når vi kommer hjem igen står der en lille dreng i lillesøsters seng, han er helt alene, græder og alt er kaos, hunden har ikke fået mad i flere dage og det viser sig at min far i en kæmpe brandert fjoller rundt med en damen hvis søn de så har efterladt i vores lejlighed helt alene...
Min mor får nok den dag min bror stiller sig op og siger \"jeg går ud og tager mit eget liv nu, for jeg kan ligeså godt leve 8 meter under jorden , end at leve i det her helvede\"
Der bliver min far smidt ud, får politi tilhold og må ikke nærme sig os !!

Der går noget tid, ser ik min far han drikker nu mere en nogensinde før, min mor finder desværre en ny kæreste som arbejder som bartender og er fuld 24 timer i døgnet, jeg ser ham ofte kun når han ligger og sover brandert ud på sofaen ellers ikke.

Min mor indser i 95 at hun ikke kan tage sig af os, da hun i bartender kæreste perioden osse drikker, for vil hun se ham så må hun jo være på hans arbejde, vågner tit om natten og finder os børn alene i lejligheden fordi mor har efterladt os for at gå ned til kæresten og drikke !!
Nå i 95 bliver min lillesøster og jeg fjernet hjemmefra ik kun pga druk osse andre ting og kommer i plejefamilie .
Det er en lettelse af komme væk hjemmefra og ser ikke min mor eller far meget i den første periode , de har begge travlt med deres ufornuftige liv, min mor er dog flyttet til anden by og drikker ikke mere, hun møder en ny mand, en barndoms kæreste som gør at hun flytter fra sjælland til nordjylland med ham og min søster og jeg lever vores liv videre på sjælland !!

Jeg kan ikke leve i den familie der er blevet fundet til os, så efter 4 år bliver jeg flyttet derfra af mange årsager men det er mig der tager den første beslutning om det, min søster bliver boende, min bror er i mellemtiden blevet så gamme  at han er flyttet til jylland og ryger ind og ud af fængsel og er på stoffer det meste af tiden !!

Jeg bor på to institutioner inden jeg bliver 19 og flytter for mig selv, min søster flytter lidt rundt men sætter sig ved i jylland med en kæreste hun stadig er sammen med !
Jeg er forvirret over mange ting , tilgiver ikke min far for hvad han gjorde mod os, men har lært at leve med at det var det liv jeg skulle have, min mor hun bor nu på langeland, hendes to druk kærester efter min far er begge døde nu og hun bor sammen med en K... som er den dejligst mand hun har haft og hun drikker aldrig , hun kan ik fordrage alkohol.
Min far bor sammen med sin forlovede og har kvittet alkohol og smøgerne efter han var ved at miste begge ben pga det !!

Jeg bor sammen med min kæreste igennem 3 år og har en masse problemer som jeg på baggrund af min barndom har svært ved at løse, men for hver dag der går kommer jeg et skridt videre , tilgiver aldrig mine forældre for at de bragte mig ind i denne verden under de forhold de gjorde, men lære for hver dag der går at leve bare en smule mere med det og sætter osse mere og mere pris på livet !!

Det var min fortælling og endnu flere detaler ligger bag men kan ikke skrive det ned, for det er for hårdt!!

Skriv din livsfortælling

Du kan også få din egen livsfortælling med på Hope. Læs mere om, hvad du skal gøre for at komme med.

Læs mere

Tilbage