Rikke's livsfortælling

Tilbage

Jeg er en pige på 13 år.
Min far drikker og har gjort det så længe jeg kan huske.

Jeg husker en gang hvor min far var gået op på værtshuset som han gjore tit men han kom ikke hjem og jeg blev bekømret det gjore min mor også og min storsøster.
Næste morgen siger min mor så at hun ikke ved hvornår han kommer hejm og jeg savne ham for han plejer ikke og være væk så længe af gangen.
Men så næste dag skal jeg så i skole og vi har idræt og spiller boldt og lige pluselig begønder jeg græde over det med min far og jeg er ikke tyben der bare begynder og græde men det gjore jeg.
Og så kommer der en af mine lære hen og snakker med míg så kom han hejm dagen efter og jeg ville sige til ham hvor ked af det han havde gjort mig men jeg turte ikke og sige det for jeg var så bange for at han ville blive sur på mig.
Så jeg gik bare ind på mit værlse og så græd.

Jeg der var også en anden gang hvor jeg skulle sige til ham hvordan jeg havde det for han havde gjort mig ked af det.
Han sad nede ved computeren og så sadte jeg mig ved siden af ham og sagde til han at jeg var blivet meget ked af det og hvor sur jeg var blivet på ham.
Men han sad bare og gloede ind i computer skærmen.
Jeg blev så ked af det jeg ville skrive her ind for og få snakkket med nogen der han det ligesom mig og nogen der kan forstå mig.
Det kender jeg ikke ret mange der kan.

 

Skriv din livsfortælling

Du kan også få din egen livsfortælling med på Hope. Læs mere om, hvad du skal gøre for at komme med.

Læs mere

Tilbage