er den eneste i min klasse hvis far har siddet i fængsel

Tilbage

hej allesammen derude jeg vil gerne fortælle jer lidt om hvor uheldig jeg har været her i 2011:/

ja jeg synes selv jeg har været ret uheldig her i 2011 og det hele startede med at jeg var hjemme hos min pap far og vi hyggede os rigtig men lige pludselig ville han snakke med mig, vi satte os ned i sofaen og han fortalte at min mormor havde  fået vand i lungerne og var kommet ind på hospitalet, og self. var hun også i livs fare.
det skal lige siges at hun fik hjertestop da jeg var ½ år.
næste dag i skolen var jeg jo stadig ked af det men det var blevet lidt bedre. da jeg kom ind af døren sagde en af mine venner til mig at ham jeg var forelsket i skulle flytte, (en der hed nicklas) jeg ville ikke græde foran det af klassen der var kommet, så jeg gik så hurtigt jeg kunne ud af døren og fandt et hjørne og begyndt så at græde, lyder måske plat men alser er man forelsket, så er man forelsket.
dagen gik og jeg begyndte at blivee lidt gladere hend af vejen. ca. en halv time før vi skulle spise kom min mor ind i klassen hun kom for at hente mig fordi vi skulle hen og besøge min mormor. lægerne sagde at hendes lunger var blevet bedre men hun havde fået problemer med nyerne (eller hvad fuck de nu end hedder) og hun var endu mere i livsfare.
en uge senere døde hun.
min mor, moster og morfar var nede ved hende og sagde farvel og alt det der men jeg var i skole:/(lort) ca. en uge senere holdt vi begravelse og alle var self. meget kede af det:( da jeg var begyndt at blive i bedre humør gik det ned af igen:( jeg kom en dag hjem fra skole og min mor kom stille hen og sagde til mig at min kanin var død:( lort, lort, lort og atter lort. så flyttede nicklas:/ men det vidste jeg jo godt..
jeg troede ikke det kunne blive værre men nu sidder jeg her i dag og har næsten ingen venner pga. alle i min klasse tror jeg bliver homo, jeg er den eneste i min klasse hvis far har siddet i fængsel, alle syndes jeg er andeledes fordi min stil ikke er den sammen som deres og så snakker alle med en dyster tone når de snakker til mig :/ sikke en fed klasse jeg går i:I

Skriv din livsfortælling

Du kan også få din egen livsfortælling med på Hope. Læs mere om, hvad du skal gøre for at komme med.

Læs mere

Tilbage