BetinaMaja's livsfortælling

Tilbage

Hej
Jeg hedder BetinaMaja.

min far har drukket ca. 20 år måske længere?
men da jeg var næsten 1 år lå jeg en dag inde på gulvet i stuen og legede med min storesøster lige pludselig kom vores far ind og stuen og råbte og skreg og lige pludselig satte han sig oven på mig i 2 sekunder hvor min søster råbte og min mor kom løbene ind for at fjerne ham hvor han efter forsøgte at kvæle mig.
min mor er grunden til jeg lever idag? .

min far har altid gjort alt for at jeg ikke havde det godt og måske en dag ville tage mit eget liv!
jeg så min far hver anden weekend jeg besøgte ham sammen med min storesøster og hver gang vi var der sad jeg var alene i mit eget hjørne og legede med mig selv eller så tv.
de eneste tidpunkter min far snakkede til mig (råbte) var når han sku køre mig helt ned og fortælle mig hvor uduelig jeg var osv. men da min søster blev 12 sluttede hun helt kontakten med mig fordi jeg altid blev til side sat.
da min søster så stoppede kontakten med ham ville manden prøve at købe mig for penge da han ikke kunne vise noget kærlighed til mig? og det samme gjorde min farmor lige pludselig var jeg stjerne barnet i den side af familien

jeg var 8 år og syns det var utrolig fedt at jeg fik alt hva jeg pejede på ind til jeg blev 11 år hvor jeg lige pludselig godt kunne se hvorfor han gjorde det.. mine forældre diskuterede heletiden igennem mig /: det var rigtig hårdt.
for jeg ku godt lide min far selvom han behandlede mig så dårligt ville jeg bar ha ham i mit liv .

da jeg var de 9 år fandt min mor en kæreste som også havde et alkohold misbrug
han tog min mor fra mig så jeg levede for mig selv fra jeg var 9 til jeg var 14 .. men nu var det ikke hver anden weekend jeg fik at vide hvor uduelig jeg var der blev det til hver dag ?

jeg har flyttet hjem til min mormor 2 gange fordi jeg ikke kunne holde ud at bo derhjemme min mor viste aldrig at hun elskede mig hun lod sin davarende kæreste styre hendes liv .
han fik hende til at se at jeg var et mislykket barn i hele familien da jeg så blev omkring de 12-13 år kom min storesøster ud i et stofmisbrug så kom der 3 der sku nedgøre mig endnu mere min søster slog / tæskede mig hver evig eneste dag hvis jeg ikke gjorde hvad hun sagde .. det hele gik ud over min skole og lavede ikke lektier jeg hørte aldrig efter i timerne jeg sad bar med musik i ørene og kiggede ud af vinduet i hver time i 3 år s:

da vi så kom til min konfirmation i 7 klasse ville jeg ha min familie samlet helt med min fars og min mors familie, men det skulle jeg aldrig nogensinde have gjort da det er en dag jeg bar ønsker at glemme.
Min far drak sig skide hamrende fuld og ødelagde min dag for mig fuldstændig ..
den dag begyndte min far også at snakke med min lillebror som han aldrig havde snakket med før da han ikke måtte se ham for min mor.
men han fik så lov til at få kontakt til min lillebror og lige pludselig blev jeg jo ligegyldig i hans og hans families liv igenigen .
han gør det samme med min lillebror nu forsøger at købe ham for penge min far tænker aldrig på sine børn kun på sig selv og det har han altid gjort.
men jeg har lige stoppet kontakten med min far fordi jeg ikke magter at ha ham i mit liv jeg har givet ham alt for mange chancer.

men det var så lidt om hvordan¨jeg går og har det med min far
af det jeg ville fortælle ..- betinamaja

Skriv din livsfortælling

Du kan også få din egen livsfortælling med på Hope. Læs mere om, hvad du skal gøre for at komme med.

Læs mere

Tilbage