Den Glemte's livsfortælling

Tilbage

Hej allesammen¨
Jeg er en pige på 15 år jeg er født en kold dag i 1996 og det var min far der tog imod mig ude på hospitalet og gav mig tøj på imens min mor lige ville slappe lidt af  :)
Alt var godt jeg kom hjem og der havde jeg to brødre en mor og en far en god sund kernefamilie 1 set ude fra så det sådan ud...

Altså min far er alkoholiker og min mor er ved at få et nervesammenbrud pga. min fars drikkeri.
Det er første gang jeg skriver til andre omkring min far
jeg føler det er virkelig skamfuldt og jeg prøver at skjule det så godt jeg kan over for venner og skolen og sådan noget..
min far er sød nok men det er som om hans drikkeri har ædt hans personlighed og der er intet tilbage af den mand som jeg engang kalde far...
Jeg kalder ham ikke far mere nu kalder jeg ham hans fornavn .....
og jeg har skrevet breve sagt det og fortalt hvordan jeg har det og alt muligt men han vil ikke stoppe og han har også erkendt han er alkoholiker men han vil ikke stoppe.

Jeg vil gerne fortælle om en dag da jeg var 11.
Jeg kom hjem fra skole og der var ingen hjemme
jeg gik over og tændte for min nye computer og begyndte at skrive dansk-still...
Jeg gik ud og tog et glas vand og satte mig ind igen
4 timer senere kom min mor hjem og begyndte at lave aftensmad. (Jeg for altid ondt i maven om aften pga. min fars drikkeri)
jeg gik på toilet og gik ud og spise aftensmad med min mor og mine søskende der er altid god stemning når det bare er os :)
Men så kommer min far hjem og undskylder og giver min mor blomster og så begynder han ! med sin sædvanlige scene først er han glad og snakker så bliver han agresiv og så råber han og så græder han og så giver han mig skylden og så sover han med en smøg i munden... 
og det har jeg levet i siden jeg blev født ....
Knus
den med dårlig samvittighed....

Skriv din livsfortælling

Du kan også få din egen livsfortælling med på Hope. Læs mere om, hvad du skal gøre for at komme med.

Læs mere

Tilbage