Han drikker og tager stoffer

Tilbage

Min mor drikker og har drukket siden hun traf min far før jeg blev født.
Da jeg var ca. 1½ år smed min mor min far ud fordi han var sindsyg, han har et rigtigt stort tempramang, og man ved aldig helt hvad han kan finde på.
Jeg har en store søster som er 8år ældre end miig selv, hun har altid været der for miig, fordi min mor ikke altid har været så godt til og tage sig af os, vi har forskællige fædre og værken miig eller min søster ser vores fædre.
Jeg så ikke min far i ca.10år, fordi min mor ikke synes det var godt jeg så ham, hun sagde det var fordi han drak og tog stoffer, og jeg kunne ikke se det slemme ved det for min mor hun bliver jo for det meste bare glad når hun drikker.
Godt nok gider hun ikke så meget når hun drikker, for når hun drikker sidder hun for det meste bare foran computeren, eller ligger på sofaen.
Da jeg var 12år opsøgte jeg min far fordi min mor og jeg skændes for meget.
Jeg flyttede hjem til min far og boede der næsten et halvt år.
I starten var det sjovt nok og bo der hjemme for jeg kunne gøre hvad jeg havde lyst til og der var slet ingen regler.
Men til sidst fandt jeg ud af jeg manglede noget trykhed og omsorg, så flyttede jeg i pjele famillie i ca. et år, og så flyttede jeg hjem igen.
Efter jeg havde boet hjemme hos min mor i nogle måneder, fandt jeg ud af det ikke gik og flyttede i ny plejefamillie, jeg kunne ikke særlig godt lide og være der ude for min plejemor og plejefar skændes ret tit , så jeg flyttede på et opholdssted hvor jeg stadig bor, jeg kan rigtigt godt lide og være der, og de har hjulpet mig rigtigt meget.
Jeg ser ikke min far mere for har fundet ud af det ikke kun var fordi han drikker og tager stoffer, men fordi han også er meget voldelig - men er hos min mor næsten vær weekend - hun drikker stadig men ikke når jeg er hjemme - og det er jeg rigtig glad for .

Skriv din livsfortælling

Du kan også få din egen livsfortælling med på Hope. Læs mere om, hvad du skal gøre for at komme med.

Læs mere

Tilbage