Willow's livsfortælling

Tilbage

Hej alle sammen.
Jeg ville gerne lette mig hjerte, så her kommer min fortælling:

Jeg kunne for få år siden sige over for alle mine forældre at de aldrig drikker.
Den fortællingen kan jeg ikke komme med i dag uden det ville være en løgn.
En løgn på min mor side.
Hvad jeg husker starter med min far\'s kammarat kom med noget portvin, hvor det startede med de der små glas, nogle af jer ville kunne genkende.
Hvor det var en gang om måneden, til en gang om ugen, til det blev hver dag, til det blev en flaske, eller to.
Og da jeg var over alkoholgrænsen blev jeg tit sendt ned i fakta, eller netto for hente en flaske.
Enlig ikke fordi lysten var der, for være ærlig var lysten skifte ud med dårlig samvigtighed.
Hvis jeg ikke hentede det var det sku også forkert, når man kan se vreden/skuffelsen i ens mors øje, og nærmest bande en hele vejen.
Den gang sværget hun også hun aldrig ville drikke øl, i dag er hun nok oppe på 7-10 halv lilter for Fakta, der koster de jo kun 6 med pant, så kan komme mere ned i kurven selvom hendes undskyldning er de smager bedre, jeg ved godt dette er en løgn.

Jeg har tit i de sidste 3-4 år tænkt om det ikke bare var bedre at tage den ud over 6 sal, og må erlig indrømme den bro jeg går over hver aften ser mere mere indbydning ud når jeg gå hjem, men så kigger jeg ned på min højer side, og ser min lille hund, som sidder og kigger mig i øjene og ved godt jeg ikke være bekendt at tage hoppet.
Jeg har nok haft selvmords tanker siden jeg var 10, og min mors drikkeri gør det ikke bedre, tankerne kommer af flere grunde, bl.a har jeg været misbrugt da jeg var 6 og har aldr fået noget hjælp, hvem der gjorde det og hvorfor kán være lidt ligemeget det indre det ikke. Jeg har tit tænkt på hvilken anden pige der kunne sidde bag denne skærm hvis den oplevelse været ude for. Jeg har været en stille pige nok også noget den oplevelse har gjordt mig til, og nogle ved kan børn være nogle nogle så jeg oplevet en del mobberier i min skoletid. jeg har lukke end del af min skole tid ude.
Ud over det er jeg vokse op med min mor og en stedfar (han kom ind i mit liv da jeg var 6 måneder) Jeg har aldtid følt børne var opdelt i mine mors og min stedfars børn, og selvfølgelig var mine stedfars børn der havedet de gode fordele.
Mine mindre søskende har altid haft fordelen ved være min stedfars ude over det har de også lavet en del problemer, hvor de fik en del opmærksomhed der fra.
Min store bror (det er også hans stedfar) har været ude i ulovlig ting og sager, og den vej fik han sin del af opmærksomhenden den vej.
Jeg som har altid været den stille, må unden af overdrive må sige jeg blev glemt, man kan ligefrem se på dem når de har glemt mig, bl.a når de har glemt det mad jeg har betilt osv, det var ikke fordi jeg ikke ville ha mine forældre en del af mit liv, og her må jeg nol understege min mor, Jeg ville meget gerne have min mor så mig så min hobbyer. Jeg kan blandt andet huske jeg gik til ridning i 2 år, og den eneste gang hun kom for se mig ride, jeg havdet forhandlet frem til min ynlings pony på holdet, og hun måtte gå før jeg havedet sat mig i sadlen fordi min lille søster ikke havdet taget nok tøj på.
Ja jeg var skuffet, det er jeg nok den dag i dag. Jeg var nok den af min søskende folk der havedet brug for den ekstra omsorg, men i steden fik mine søskende. Ja jeg har nolge gange bare ønske det bare var alene barn, men det hjælper ikke noget.
Den eneste måde jeg bare kunne få lidt opmærksomhed var når gik rundt og var deres lille husalf, tog opvasken, gjorde rent handle ind osv.
Jeg har svært ved sige nej til min forældere, det tror jeg også bliver misbrugt, især når min mors drikkeri kommer over hen.
Jeg kaster ølene ned i indkøbnings kurven, eller ryster øllen på vej hjem, eller når min mor siger om jeg ikke ville hente hendes forbandet øl ude for køleskabet ryster jeg dem, grunden er nok de skummer så hun ikke kan drikke så meget af den.
Det næste skridt jeg ville tage i mit liv er nok jeg ville fortælle min mor hvis hun ville drikke må hun selv købe sine øl, jeg synste det flovt at købe dem, og som jeg også siger for sjovt men mener det alvorligt jeg nok aldre kan få et job i Fakta de tror nok jeg 20 år og drikker tæt og sandheden jeg aldre været fuldt i mit liv jeg har aldre rørt alkohold, og den måde jeg så det gik ned for min mor, har ikke gjordt denne lyst mindre når man kunne se hvor hurtige kan gå ned for hende.
Jeg er nået til punkt i mit liv jeg må rede mig selv, og det kan jeg ikke med alt det skyld min mor har givet mig.
Jeg må nok også finde mig noget hjælp, hjælp der kan få mig til føle bare lidt normalt, selv om jeg godt ved den føles får jeg nok ikke. 
 

Skriv din livsfortælling

Du kan også få din egen livsfortælling med på Hope. Læs mere om, hvad du skal gøre for at komme med.

Læs mere

Tilbage