Min mor har altid været den der har drukket mest

Tilbage

Hej med jer.. Jeg vil gerne dele min historie med jer.
Jo, min mor har altid været den der har drukket mest af mine forældre.
Selv da hun var gravid med mig og min søster drak hun (og røg).
Det skal lige siges at hun er en super god mor når hun en sjælden gang er ædru.
Når min mor drikker bliver hun total irriterende, og tænker slet slet ikke før hun taler. Hun gør mig flov, hun er pinlig. Og hun kan finde på at sætte sig ned og pisse lige der hvor det passer hende. Hun satte sig en gang og pissede midt på græsplænen lige foran alle til min mosters 18 års fødselsdag og mon ik om hun var pinlig. Min familie blev meget vred på hende, mest af alt mig. Hun ligge også altid og b oller og kysser med andre mænd når hun er stiv, det er ligemeget hvem det er. Selvom hun havde min far så var hun ligeglad. Men lad mig sige det sådan her... Hun er forfærdelig når hun er stiv.
Det har stået på fra jeg var spædbarn til nu.
Da hun var ung drak hun også meget, hun havde en god barndom, men tror hun tog det lidt forgivet. Min mormor har været en god mor overfor hende, men det skal så siges at min rigtige morfar er dranker.
Da jeg var mindre(6-7) års alderen, kom mine forældre tit op og slås, og jeg sad der på øverste trappetrin og græd så inderligt og bedte min far om at lade være med at slå min mor ihjel. Han sparkede hende i ribbenene, gav hende knytnæver osv. Det var rigtig hårdt at se på, og jeg glemmer det aldrig. Siger jeg til min far at han slog min mor, benægter han det bare.
Men det var altid min mor der startede med at slå min far, og så blev min far sur, og slog hende igen. Og tit gik det over gevind.
Derhjemme var jeg flov over hende, og de fleste fra gården havde da også set hende stiv mange gange, og jo, de havde da også lige set hende rende halnøgen rundt med en stor jakke på hvor patten hang ud af bh\'en, og så havde hun sagt til dem \"Line boller med mange mænd, men Line er ikke lort\"
Og jeg aner ikke hvor hun har det fra, for det passede overhovedet ikke!
Nå men, som sagt derhjemme lignede der altid lort efter hendes drukture, der stod gamle øl i stuen, der stank af bræk og hendes klamme brækspande stod over det hele. Vi havde også hunde på det tidspunkt, som hun ikke sørgede en skid for, så de fik jo bare lov til at pisse og skide indenfor fordi hun var for stiv til at gå ture med dem.
Det var altid mig, min far og min søster der sørgede for hendes hunde.
Nå, jeg blev ældre og tingene fortsatte.
Hun fik et Kolonihave hus, for nu ville hun gerne begynde at så blomster og hygge sig ude i sit lille hus. Og min og min far vidste udemærket godt hvad hun ville der, hun ville drikke sig stiv med de andrfe oppe i skuret. Og Jo, det gjorde hun sørme os, hun var aldrig hjemme, min far var ude og spille, så jeg måtte næsten altid passe min søster. Men en dag fik jeg nok, jeg sagde det til min far og han var enig med mig i det. Han tog vores ting, op på en hvid varevogn, og kørte afsted. Efter 16 år flyttede vi.
Min far havde heldigvis sin lejlighed som min onkel boede i, imens min far og mor boede sammen. De havde nemlig været gået fra hinanden før, så derfor havde min far heldigvis stadig den lejlighed. Nå, men min mor fik sig så en ny kæreste som også drikker rimelig meget, han er sød nok. Men går bare tit rundt i en beruset tilstand. Tjae, lad mig sige hver dag. Min mors alkoholforbrug er blevet meget værre efter hun fandt sammen med ham(de fandt sammen på et værtshus)..
Den dag idag snakker jeg sjældnet med hende for man kan aldrig få fat på hende på hendes mobil, for enten har hun mistet den i en brandert, ellers er den slukket. Og sådan har det bare altid været. Søregeligt nok.
Nå men, vi havde det fint nok hos min far og alt var godt, indtil han en dag kom ind og sidde for vold. Min far havde været på værtshus sammen med et par gutter, og det spillede billard, lige indtil en mand kom og tog fat på min far og ville slås, min far gik væk fra problemerne, men han blev ved. Til sidst blev min far så træt af ham at han tog en flaske og fyrede den i hovedet på ham, og sparkede og slog ham flere gange. Min far gik fuldstændig i sort, ogf manden endte op med 30 sting i ansigtet og kroppen var også rimelig smadret. Min far kom ind og sidde i 5 måneder, og i den tid boede mig og min søster hos vores mormor.
Min mor ringede næsten aldrig, og i de fem måneder kom hun kun og besøgte os to gange.
Nå men, mig og min mormor tog så på kommunen og søgte en ungdomsbolig til mig. De hørte om mit liv, og skaffede mig en. Det gik rimelig hurtigt da de mente det var en alvorlig situation jeg stod i, og så fik jeg den. Jeg blev så glad.
Min far kom ud, vi var så glade, endelig så vi ham efter så lang tid. Han hjalp mig med at gøre den i stand og jeg flyttede ind. Så nu sidder jeg her i min lejlighed og skriver denne her \"korte\" fortælling om mit liv. Jeg kunne skriver flere sider, men nøjes nu bare med det her. Det eneste jeg håber på den dag idag, er at min mor husker min fødselsdag som er den 25 okt i den her månede. Jeg bliver 17 :) Men til alle jer som har forældre der drikker. Find nogle og snak med det om, eller tag til kommunen. Det hjælper, det gør det virkelig. Håber i kunne bruge det til noget, og nej, i er ikke alene, der er rigtig mange børn der har det som os. Mange hilsner, Line.

Skriv din livsfortælling

Du kan også få din egen livsfortælling med på Hope. Læs mere om, hvad du skal gøre for at komme med.

Læs mere

Tilbage