Erik L's livsfortælling

Tilbage

Det er min far der drikker, og det har stået på lige siden jeg var født, sikkert langt før det også, men han drikkerier bringer mig og min mor i store problemer som vi efterhånden ikke kan klare længere!.

fx. jeg var 8 år gammel, var lige begyndt i 2. klasse og syndes stadig at skolen var mega sjov, men at komme hjem til en mor der sidder i et hjørne af sit eget køkken efter at have fået en på hoved at ens far, så bliver man lidt røstet, og man vågner kl2. om natten fordi ens mor stor tuder i køkkenet og man kommer ned og prøver at få sin far til at tage sin fulde røv op i seng!,
Det gik, sådan nogenlunde, 1 time efter lå mig og min mor og sov nede i vores stue fordi vi ikke kunne sove på vores værelser fordi min far altid ville komme ind og gøre et eller andet ved os!, så 1 time og 35 minutter precist efter kommer min far ned med en wisky i hånden og råber og skriger om at det her ikke var en ordenlig familie for ham!, jeg blev så sur at jeg gik hen og sparkede ham i skridtet og sagde at vis han syndes det ikke var godt nok for ham, kunne han jo gøre os allesammen en tjeneste og skride langt væk fra os.

Som om det nogen sinde ville lade sig gøre, den dag idag er jeg stadig plaget af hans druk, jeg får skuffelser på skuffelser og det er ikke til at holde ud!
Jeg sov engang hos min far, og håbede at han kunne holde sig ædru bare for 1 dag eller 2, men pludselig kommer han stormende ind på mit værelse fordi han \"troede\" jeg ikke sov!. og så stiv som han var gad jeg ikke høre på hans vrøvl, så jeg bad ham om at skride/ smutte, og lade mig sove i fred!.
Han gik helt amok, det skal siges at min far aldrig har slået mig! men den dag var han godt nok tæt på!
Han smadrede næsten min dør og jeg stak af kl 4,57 om morgenen!
Jeg løb ned til den nærmeste tank som ligger 700 meter væk, i fuld spurt og ville have lov til at ringe til min mor fordi min far var gået amok!.
Pludselig mærker jeg min mobil ringe, shit, det var min far.
Han var begyndt at græde og havde sat sig på hans trappe udenfor huset!
Så jeg kom hjem igen, og bad ham om at gå ind i seng hvis jeg ikke skulle løbe igen, så gik der 5 minutter så sov min far som en sten!

Men jeg er utrolig plaget over hans druk! og vil meget gerne have folk der har det på nogenlunde samme måde kan kontakte mig!

Skriv din livsfortælling

Du kan også få din egen livsfortælling med på Hope. Læs mere om, hvad du skal gøre for at komme med.

Læs mere

Tilbage