Kom i gang med gratis alkoholbehandling

mortil3, 38 år, Pårørende

Tilbage

Min far drak da jeg var mindre og gør det os den dag i dag.
Jeg er blevet voksen og har 3 børn og mine børn`s far drikker og jeg har fundet mig i det i 10 år.
Jeg har altid følt at det var noget jeg ikke behøvede fortælle andre fordi jeg var for flov over det og jeg mente jeg godt kunne klare det.
Men jeg har nu valgt og tænke på mine børn så jeg er blevet skilt fra deres far og han er flyttet og jeg ved at det skulle jeg ha gjort for længe siden men bedre sent end aldrig.

Min mor blev hos min far og jeg fandt en der drak.
Jeg ved ikke om det høre sammen på nogen måde men mit råd er at pas på du ikke går ud og finder en der drikker så man sætter sine egene børn i samme sted som du var i da du var mindre.

Da jeg var mindre sagde jeg altid at jeg ville aldrig finde en der drak og det gjorde jeg desværre men jeg håber af hele mit hjerte at mine børn vil tænke at min mor gik fra min far fordi hun ikke ville finde sig i det så jeg håber ikke de finder en mand der drikker når de bliver voksen :-)

jeg havde også tit ondt i maven da jeg var mindre og jeg var meget på mit værelse.
Jeg var meget glad for min mor og fulgte hende tit i røven måske fordi jeg passede på hende men efter jeg er blevet voksen havde jeg glemt alle de små ting men da jeg har en datter som ligner mig ret meget kom jeg til at huske alle de ting....

Min historie er meget længere men jeg syntes bare jeg ville smide dette oplæg op måske det kan hjælpe nogen hilsen fra mig.

Mor til 3

Skriv din livsfortælling

Du kan også få din egen livsfortælling med på Hope. Læs mere om, hvad du skal gøre for at komme med.

Læs mere

Tilbage